Værestedet

Værestedet - et anonymt og uvisiteret tilbud

Være– og aktivitetsstedet er et sted for voksne Hillerød borgere, som har psykiske eller sociale problemer. Et sted, hvor du kan få en snak med ligesindede og udvikle venskaber. Her er personale som støtter og inspirerer dig, og som er med til at skabe trygge og hyggelige rammer. Her er mulighed for at udvikle sig gennem deltagelse i forskellige samværsmuligheder og aktiviteter, eller i stedets mange opgaver - men du kan komme og være, som du er.

Vi har en café og alrum, træningssal og træningsmaskiner, værksted/kreativt rum, musik-, hvile-, billard- og it- rum. Vi har en have og mulighed for at ryge udendørs.

Du kan frit bruge stedets faciliteter og de eneste forventninger vi har til dig er, at du kan indgå i et socialt fællesskab.

 

Aktivitetsmuligheder

•Fællesspisning
•Kreativ værksted
•Billard
•Ture ud af huset
•Motion - gåture og fitness
•Husråd
•Fester
•It Cafe
•Deltage i værestedets praktiske gøremål

 

Dagligdagen i Værestedet

Vi holder åbent mandag-fredag. Værestedet danner rammen om samvær, og du kan komme efter behov i løbet af åbningstiden. Der er mulighed for at købe frokost og om onsdagen også aftensmad til en rimelig pris.

Onsdag er der fællesspisning for dem, der er interesseret i at spise sammen. Maden tilberedes af brugere og personale sammen. Vi begynder måltidet kl. ca. 17.30, og man deltager efter tur i oprydningen og opvask.

 

Åbningstid:

Mandag kl. 13-17
Tirsdag kl. 10-14
Onsdag kl.13.30-20.30
Torsdag kl. 10-14
Fredag kl. 10-14 

 

Hvad koster det?

Tilbuddet er gratis for dig - men du betaler selv for mad, kaffe, materialer og udgifter til ture.

  

Er du interesseret

Du er velkommen til at komme forbi i vores åbningstid, eller ringe for at lave en aftale, så vi kan sætte tid af til at tage imod og sige velkommen til dig. For at vi kan gøre det bedst muligt, vil vi bede dig om at komme forbi eller ringe i åbningstiden mandag, tirsdag eller torsdag. Vi glæder os til at møde dig

 

Transport til Værestedet

Hillerød Station til Trollesbro:
Bus 377 (mod Allerød) til Blytækkervej, 50 m at gå.

Bus 301 og 302 (mod Ullerød) og 324 (mod Frederiksværk) til Slotsarkaderne, 350 m at gå.

 

 

Center for Udvikling og Støtte (CUS)

Trollesbro

Slangerupgade 60

3400 Hillerød

Telefon 7232 6700

Skriv til CUS